KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Gözlerimden kalbime süzülen Damlacıklar"ın tanıtımı gerçekleştirildi

"Gözlerimden kalbime süzülen Damlacıklar"ın tanıtımı gerçekleştirildi

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak "Gözlerimden kalbime süzülen Damlacıklar" isimli kitabının tanıtımını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 29/08/14 15:23
okuma süresi: 2 dak.
"Gözlerimden kalbime süzülen Damlacıklar"ın tanıtımı gerçekleştirildi
A- A A+

Çakmak'ın açıklamasına göre, etkinliğe gazeteci Mustafa Doğrusöz de katılarak bir konuşma yaparken, sunucu ve program yapımcısı Mustafa Öncü de Çakmak'ın özgeçmişiyle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Hasan Çakmak etkinlikte, kendisini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek, kitabının hazırlanıp yayınlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çakmak, ülkede kitap çıkarmanın ve Kıbrıs kültürü ile ilgili üretimler yapmanın zorluklarına dikkat çekerek, "Gözlerimden kalbime süzülen Damlacıklar" isimli kitabının 3. baskıyı yapmasını umut verici bir gelişme olarak değerlendirdi.

1 EYLÜL'DE SATIŞA ÇIKACAK

Çakmak, kültür sanat anlamında yaşanan sorunlara da değindiği konuşmasında, kitabının "1 Eylül Dünya Barış Günü"nde satışa çıkacağını belirtti ve "Dilerim ki bu çalışma ülkedeki barış sürecinin hızlanmasına katkı koyar" dedi.

Önsözlerini Mustafa Doğrusöz, Reşat Akar ve Neriman Cahit'in kaleme aldığı kitap, 150 sayfadan oluşuyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.