KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Oyun Atölyesi büyüledi

Oyun Atölyesi büyüledi

Malpas Ana sponsorluğundaki 12.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde Oyun Atölyesi "Kim Korkar Hain Kurttan" oyunu ile tiyatroseverlerle buluştu.

Yayın Tarihi: 05/09/14 11:31
okuma süresi: 2 dak.
Oyun Atölyesi büyüledi
A- A A+

Bu yıl yine tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalin dün (4 Eylül Perşembe)gece YDÜ AKKM'de sahnelenen "Kim Korkar Hain Kurttan" oyunu da beklendiği gibi tıklık tıklım dolu bir salona oynadı. Oyunu LTB Başkanı Mehmet Harmancı,bazı belediye meclis üyeleriana sponsor Malpas Otel Müdürü Fahri Altınör de takip etti. Oyun öncesinde Lefkoşa Belediye Orkestrası da kısa bir dinleti sundu.

Karabiber: "Oyun Atölyesi'ni aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz"
Yazar Edward Albee'nin yazdığı, Hira Tekindor'un yönettiği ve ZerrinTekindor, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ve Nilperi Şahinkaya'nın sahneye koyduğu 3 perdelik oyun seyircinin beğenisini kazanırken tiyatroseverler 2 saat 40 dakikalık oyunu heyecanla izlediler. Oyun sonrasında ayakta alkışlanan sanatçılara plaket ve çiçek takdim edildi. Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber festivalin plaketini oyuncu Tardu Flordun'a verirken Oyun Atölyesi'ni bir kez daha Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde görmekten duydukları mutluluğu dile getirerek oyunda emeği geçen tüm Oyun Atölyesi ekibine seyirciler adına teşekkür etti.
3.oyun İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan bir komedi: "Şark Dişçisi"
Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde 3'ncü olarak 9 Eylül Salı gecesi saat 21:00'de İstanbul Şehir Tiyatroları'nın "Şark Dişçisi" oyunu sahnelenecek. Bu yıl da Festivale iki oyunla katılan İstanbul Şehir Tiyatroları ilk olarak sahneye koyacakları eğlenceli müzikal komediyle tiyatroseverleri bol bol güldürecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.