KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

3. Doğancı Kültür ve Sanat Şenliği Salı günü başlıyor

3. Doğancı Kültür ve Sanat Şenliği Salı günü başlıyor

3. Doğancı Kültür ve Sanat Şenliği salı günü başlıyor. Doğancı Köy Kalkındırma ve Geliştirme Birliği (DOKAB) tarafından düzenlenen şenlikte, çeşitli dans ve spor gösterileri yapılacak, konserler verilecek ve tombala geceleri düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 05/09/14 14:33
okuma süresi: 1 dak.
3. Doğancı Kültür ve Sanat Şenliği Salı günü başlıyor
A- A A+

Festival öncesinde pazar günü bisiklet turu düzenlenecek. Bisiklet turu Doğancı İlkokulu'ndan başlayacak.

DOKAB'dan yapılan açıklamaya göre, pazartesi saat 18.00'de düzenlenecek kortej yürüyüşünün ardından resmi açılış töreni saat 19.30'da başlayacak. Açılışın ardından halk oyunları gösterileri yapılacak.

DOKAB ve davetli ekiplerin halk oyunları gösterileri çarşamba günü de devam edecek. Çarşamba günü ayrıca modern ve Latin dans gösterileri gerçekleştirilecek. Aynı gün Hasan Ergel'in müzik dinletisinin ardından "Grup Ev Yapımı" konser verecek.

Perşembe günü Hip Hop, bale, lirik ve jimnastik gösterisi yapılacak; Müzik Yolcuları konser verecek. Festivalin son günü jimnastik ve illüzyonist gösterisi yapılacak Müzik dinletilerinin de olacağı son gün Grup Baria ile Grup Sekron konseri yer alacak.

Festival süresince her akşam tombala da oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.