KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

TUFAD Kültür Etkinliği'ni başarı ile tamamlandı

TUFAD Kültür Etkinliği'ni başarı ile tamamlandı

Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği (TUFAD) anlamlı bir etkinliğe daha imzasını koydu.

Yayın Tarihi: 06/09/14 12:58
okuma süresi: 2 dak.
TUFAD Kültür Etkinliği'ni başarı ile tamamlandı
A- A A+

Geleneksel Dünya Barış Günü etkinlikleri çerçevesinde, TUFAD IV. Kültür Etkinliği'ni, iki toplumlu olarak düzenledi. TUFAD, her zaman KIBRIS halk danslarını KIBRIS müziklerini ve şarkılarını, KIBRIS geleneksel kıyafetlerini en doğru şekilde yansıtmaya çalıştı. her zaman en doğrusunun yapılabilmesi için mücadele etti.

Bu etkinlik de bu amaçla gerçekleştirilmiştir. Kurulduğu zamandan bugüne kadar, her yıl mutlaka KIBRIS folkloru ile ilgili seminer, sempozyum veya söyleşiler düzenlemektedir.

Bu yıl da "Kıbrıs Havaları ile Müzikal Yolculuk " adı altında söyleşi gerçekleştirmiştir. Benzeri ilk kez yapılan, TUFAD organizasyonundaki bu etkinlikte, konuşmacılar; Kıbrıs Havaları Derneği Başkanı, folklor araştırmacısı SELÇUK GARANTİ, folklor araştırmacısı GEORGİOS SOFOKLEUS, solist: ANDROULLA SHATİ ve SELÇUK GARANTİ.

Çevirmen YUSUF TOZ'dan oluştu. Ders çıkartılacak nitelikte organizasyonlar yapan TUFAD, "daha doğrusunu öğrenmek ve dağarcığımıza üç beş şey daha eklemek için, bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.