KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Festivalden "Şark Dişçisi" geçti...

Festivalden "Şark Dişçisi" geçti...

Malpas Ana sponsorluğundaki 12.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde ikinci hafta 9 Eylül Salı gecesi saat 21:00'de İstanbul Şehir Tiyatroları'nın sahnelediği "Şark Dişçisi" oyunu ile başladı.

Yayın Tarihi: 10/09/14 11:23
okuma süresi: 2 dak.
Festivalden "Şark Dişçisi" geçti...
A- A A+

İstanbul Şehir Tiyatroları'nın YDÜ AKKM'de sahnelediği müzikal komedi "Şark Dişçisi" tiyatroseverleri bol bol güldürdü. Kalabalık bir oyuncu kadrosu ile sahneye konan Hagop Baronyan'ın yazıp Engin Altan'ın yönettiği iki perdelik oyunu evsahibi LTB'nin Başkanı Mehmet Harmancı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Ana sponsor Malpas Direktörü Fahri Altınör, bazı belediye meclis üyeleri de izledi.

Karabiber'den Altan'a teşekkür plaketi

Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber festivalin plaketini oyunun yönetmeni Engin Altan'a takdim ederken İstanbul Şehir Tiyatroları'nı her yıl olduğu gibi başarılı oyunlarıyla Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde görmekten ve Kıbrıslı tiyatroseverlerle buluşturmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yönetmen Engin Altan ise Kıbrıs'ta oyunlarını sahnelemekten her zaman memnuniyet duyduklarını söyleyerek "Festival Komitesi'ne çok teşekkür ederiz.Gelecek yıl da inşallah Festival'de görüşürüz" dedi.

4.oyun İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan "Türkiye Kayası"(Bir Göç Hikayesi)
Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde 4'ncü olarak 11 Eylül Perşembe gecesi saat 21:00'de İstanbul Şehir Tiyatroları'nın "Türkiye Kayası"(Bir Göç Hikayesi) oyunu sahnelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.