KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Bibliotheque Lefkoşa, 12 Eylül 2014 Cuma günü kapılarını açıyor!

Bibliotheque Lefkoşa, 12 Eylül 2014 Cuma günü kapılarını açıyor!

Surlariçi'nin Tarihi Dokusu, bir "saygı duruşu" anlayışıyla modern Lefkoşa'nın yeni eğlence, kültür ve yaşam konseptiyle buluşuyor.

Yayın Tarihi: 11/09/14 08:17
okuma süresi: 3 dak.
Bibliotheque Lefkoşa, 12 Eylül 2014 Cuma günü kapılarını açıyor!
A- A A+

BIBLOTHEQUE açılış partisinde Ezginin Günlüğü ve ünlü İngiliz Grubu HOH "High On Heels" muhteşem bir showla sahne alacak.

Kıbrıs'ın en iddialı eğlence, kültür ve yaşam merkezi BIBLIOTHEQUE kapılarını açıyor. Surlariçi'nde tarihi dülger dükkânlarının uluslar arası standartlara uygun biçimde restore edilmesiyle Lefkoşa'ya yeniden kazandırılan binasında; kentin tarihi dokusunu eğlence, kültür ve yaşam merkezi konseptiyle birleştiren BIBLIOTHEQUE, 12 Eylül 2014 Cuma gecesi gerçekleştirilecek açılış partisiyle hizmete giriyor.

Gündüz saatlerinde cafe- restaurant olarak hizmet verecek olan BIBLIOTHEQUE, 18:00 den sonra da bar, restaurant ve club olarak Kıbrıs'ın "en iyi müziği, en lezzetli restaurantı, en seçkin ambiansı" olma iddiasını sürdürecek.

Gerek mekânı, gerek konseptiyle "eşsiz" bir eğlence, kültür ve yaşam merkezi olarak tasarlanan BIBLIOTHEQUE, Kıbrıs'ta aynı anda cafe, bar, restaurant, club kimliğinin yanısıra seçkin müzik, tiyatro, dans, performans sanatları ve resim-heykel-fotoğraf sergileriyle de eğlence ve sanatı birleştiriyor.

Konser, Etkinlik ve Performans planlarını aylık olarak duyuracak olan BIBLIOTHEQUE'de her biri türünün en iyi müzisyenleri sahne alırken, dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin tadılabileceği son derece güçlü bir restaurant altyapısını da kurmuş bulunuyor.

Lefkoşa Surlariçi'nde 1500 metrekare alanda, 2 kat ve terası, VIP salonu, cafe-bar ve restaurant alanları, özel sergileme alanı ve Kıbrıs'ın çok özel hediyelik ürünlerinin satın alınabileceği alışveriş alanı ile BIBLIOTHEQUE Lefkoşalılara yepyeni bir mekânsal deneyim de sunuyor. Orijinal zemin yapısının korunduğu binanın özel olarak tasarlanan camlı zemin bölümünde ise Kıbrıslı sanatçı Sevcan Çerkes'in seramik heykelleri yer alıyor.

Tarihi Surlariçi'nin tam orta noktasında bulunan BIBLIOTHEQUE, bu özelliği ile de ön plana çıkarken, bu niteliğini belgeleyen tarihi tabelayı da restore ederek orijinal noktasına yerleştiriyor.

"Surlariçi'nin tarihi dokusuna ve geçmişten gelen alışveriş ve yaşam merkezi olma geleneğine bir saygı duruşu" olarak kendisini konumlayan BIBLIOTHEQUE, bölgenin canlanmasına da katkıda bulunacak.

Bir CeyBross yatırımı olan BIBLIOTHEQUE'in genç ekibi, bir yandan Kıbrıs'ın en zengin eğlence-kültür konseptini yaratırken, bir yandan da sosyal sorumluluk alanına da el atarak bir ilki gerçekleştiriyorlar. 2014-2015 sezonunda sosyal sorumluluk alanı olarak Surlariçi'ndeki çocuk ve gençlerin desteklenmesini hedefleyen BIBLIOTHEQUE, bir çok etkinliğini ÇOGEM yararına ve ÇOGEM üyeleriyle gerçekleştirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.