KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

EMAA Doç. Dr. Ahu Antmen'i ağırlıyacak

EMAA Doç. Dr. Ahu Antmen'i ağırlıyacak

Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA), AB hibe programı çerçevesinde işbirlikçisi Rooftop ile yürüteceği 30 aylık "Sanat Aracılığı ile Yüzleşme: Kıbrıs'ta Bir Uzlaşma Aracı Olarak Çağdaş Sanat" adlı projenin birinci etkinliğinde, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahu Antmen'i ağırlıyacak.

Yayın Tarihi: 21/09/14 11:27
okuma süresi: 1 dak.
EMAA Doç. Dr. Ahu Antmen'i ağırlıyacak
A- A A+

Dernekten yapılan açıklamaya göre, "Sanat Tarihine ve Pratiğine Feminist Yaklaşımlar" başlıklı iki günlük seminer, 25 ve 26 Eylül tarihlerinde EMAA Başkent Sanat Merkezi'nde, 18.00-21.00 saatleri arasında geçekleşecek.

Seminer, halka açık ve ücretsiz olacak.

Öte yandan "Sanat Aracılığı ile Yüzleşme: Kıbrıs'ta Bir Uzlaşma Aracı Olarak Çağdaş Sanat" isimli projenin detaylı tanıtımının ekim ayında yapılacağı belirtildi.

Detaylı bilgiye projenin koordinatörü Özgül Ezgin'in e-mail adresi; ozgul.ezgin@gmail.com veya 05338640418 numaralı telefonundan ulaşılabileceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.