KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Rumca Küstüm, Türkçe Kırıldım" adlı oyunu dün akşam son kez sahneledi

"Kıbrıs Rumca Küstüm, Türkçe Kırıldım" adlı oyunu dün akşam son kez sahneledi

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, "Kıbrıs Rumca Küstüm, Türkçe Kırıldım" adlı oyunu dün akşam son kez sahneledi.

Yayın Tarihi: 21/09/14 13:49
okuma süresi: 2 dak.
"Kıbrıs Rumca Küstüm, Türkçe Kırıldım" adlı oyunu dün akşam son kez sahneledi
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun; "Kıbrıs Rumca Küstüm, Türkçe Kırıldım" adlı oyunu 12'ncisi gerçekleştirilen Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında son kez seyirciyle buluştu.

Kıbrıs Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Yaşar Ersoy'un yazıp, yönetip ve oynadığı tek kişilik oyunu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve kalabalık bir tiyatrosever kitlesi izledi.

Tiyatroseverler, usta sanatçı Yaşar Ersoy'u ayakta alkışlarken Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber de ona çiçek ve plaket takdim etti.

KARABİBER

Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, Yaşar Ersoy'u festivalde ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, hayatını tiyatroya adayan ve birçok genç tiyatrocu yetiştirerek tiyatronun gelişimine önemli katkılarda bulunan ustaya plaket vermenin, kendisi için onur olduğunu dile getirdi.

Karabiber, Yaşar Ersoy ile oyunun müziklerini yapan ve seslendiren Ersen Sururi'ye teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.