KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş 17. Türksoy Opera Günleri'ne katılan sanatçıları kabul etti

Denktaş 17. Türksoy Opera Günleri'ne katılan sanatçıları kabul etti

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, 17. TÜRKSOY Opera Günleri'nde sahne alan sanatçılarla TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov'u kabul etti.

Yayın Tarihi: 29/09/14 14:57
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş 17. Türksoy Opera Günleri'ne katılan sanatçıları kabul etti
A- A A+

Bakanlık'ta saat 13.30'da gerçekleştirilen kabulde Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp da hazır bulundu.

Kabulde konuşan Serdar Denktaş, konserin çok güzel geçtiğini ve özellikle Büyük Han'daki yemek sırasında verdikleri konserin izleyenlerden çok olumlu tepkiler aldığını söyledi.

Opera Günleri dolayısıyla adaya gelen sanatçılara teşekkür eden Denktaş, gelecek yıl tekrar bir araya gelme temennisinde bulundu ve sanatçıların KKTC'de iyi vakit geçirmiş olmaları umudunu dile getirdi.

Denktaş, "Gördüğünüz eksikliklerimiz varsa onları da bildirmenizi rica ederim ki düzeltelim" diye konuştu.

KASEİNOV: "HER ZAMAN BURADAYIZ"

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov da, kendilerine sunulan hediyeler ve gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti. Her yıl KKTC'de daha fazla kişiyle tanıştıklarını dile getiren Kaseinov, "Her zaman biz buradayız" dedi.

Konuşmaların ardından Serdar Denktaş sanatçılara Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın dolaşarak fotoğrafladığı eski kapıların resimlerinin yer aldığı birer kitap hediye etti. Kaseinov da Denktaş'a çeşitli kitap ve CD'ler hediye etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.