KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Tatminkar Ödül büyük beğeni ile izlendi

Tatminkar Ödül büyük beğeni ile izlendi

Bu yıl Malpas Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali dün akşam sona erdi. 2 Eylül'de başlayan ve tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği festival, Tiyatro AŞHK'nin Tatminkar Ödül oyunu ile perdelerini kapattı.

Yayın Tarihi: 01/10/14 10:25
okuma süresi: 2 dak.
Tatminkar Ödül büyük beğeni ile izlendi
A- A A+

Meslek Hayatını İstanbul'da devam ettiren Kıbrıslı Türk Tiyatro Sanatçı Hüseyin Köroğlu'nun yönettiği ve Şenay Saçbüker ile oynadığı oyunu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü büyük beğeni ile izledi.

Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber festivalin plaketini Hüseyin Köroğlu'na takdim etti.Bunun ardından Hüseyin Köroğlu ise Kıymet Karabiber'e sanata verilen değerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Karabiber: "Gelecek yıl yeniden festivalde buluşmak üzere"

Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, her yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir festival süreci geçirdiklerini söyledi. Karabiber, festivale destek veren sponsorlar ile festivale katılan ekiplere de teşekkür etti. Karabiber "Festivali var eden tiyatro severlere de teşekkür ederiz. Gelecek sene görüşmek üzere" diyerek sözlerini noktaladı.

Köroğlu: "Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne katılmaktan büyük mutluluk duyduk"

Hüseyin Köroğlu, Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Karabiber'e teşekkür etti. Tatminkar Ödül oyununun premiyerini 12. Kıbrıs Tiyatro Festival'nde yapmaktan onur duyduklarını ifade eden Köroğlu, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın sanata değer veren bir başkan olduğunu belirterek, Harmancı'ya teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.