KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kansere karşı fotoğraf sergisi

Kansere karşı fotoğraf sergisi

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına, Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Derviş Eroğlu'nun Eşi Sayın Meral Eroğlu'nun himayelerinde Fotoğraf Sergisi gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 13/10/14 09:29
okuma süresi: 1 dak.
Kansere karşı fotoğraf sergisi
A- A A+

Kanser Hastalarına Yardım Derneği bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına, günden güne artan kanser vakaları karşısında, daha fazla umut ışığı dağıtabilmek adına; 14 Ekim (2014) Salı günü Saat:19:30'da, İsmet Vehit Güney Sanat Merkezi'nde, Sayın Meral Eroğlu tarafından açılışı gerçekleştirilecek fotoğraf sanatçısı Gökhan Saymaz'ın 'Umut İçin El Ele' temalı fotoğraf sergisi gerçekleşiyor. Sergide satılacak fotoğrafların tüm geliri Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde eğitim gören çocuklar ve gençler için harcanmak üzere Umut Eğitim ve Kültür Evi'ne bağışlanacaktır.Gerçekleşecek olan sergimizde tüm halkımız davetlidir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.