KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği, sezona hızlı başladı

Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği, sezona hızlı başladı

FODER'in, 25 Eylül'de yapılan sezon açılışı ardından başlanan eğitim çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan gece çekimleri ile başlayan eğitimler, geçtiğimiz Pazar günü fotoğraf çekim gezisi ile devam etti. Büyükkonuk Eko Gün dolayısıyla programlanan gezi, Girne ve sahil yolu istikametinden başlayarak, güzergah boyunca Esentepe harup ambarları ve Tatlısu'daki Panayia Pergaminiotissa Kilisesi ziyaret edilerek fotoğraflandı.

Yayın Tarihi: 16/10/14 10:51
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği, sezona hızlı başladı
A- A A+

Tarihi ve doğal yerler kadar kültürel etkinliklere de önem veren FODER, 15. Geleneksel Büyükkonuk Eko Gün etkinliğini de karelere aktararak ölümsüzleştirmiş oldu.

Gün boyunca, folklor gösterileri, yiyecek-içecek-el sanatları standları, eşek-at gezdirmeleri, süpürge yapımı, seramik yapımı, Telsim-Foder "Kıbrısta Kadın Olmak" Fotoğraf Sergisi fotoğraf satışı gibi renkli etkinliklerin yer aldığı Eko-Gün'de, FODER Üyelerine de fotoğraf açısından bol malzeme çıkarak bu fırsat değerlendirilmiş oldu. Çekilen fotoğraflar, Telsim tarafından basılacak katalogda da yer alacağından, günün ölümsüzleştirilmesi açısından ayrı bir önem kazanmış oldu.

Büyükkonuk'tan ayrıldıktan sonra Girne'ye dönen FODER Üyeleri, tarihi yat limanında hem günün yorgunluğunu çıkardı hem de limanda bol bol fotoğraf çekerek, günü etkin bir şekilde değerlendirmiş olmanın mutluluğunu yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.