KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Ali Nesim anılacak

Ali Nesim anılacak

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Girne Belediyesi "Ali Nesim Anma Gecesi" 23 Ekim 2014 Perşembe akşamı saat 20:00'de Colony Otel Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 22/10/14 13:24
okuma süresi: 1 dak.
Ali Nesim anılacak
A- A A+

Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği ve Kıbrıs Türk Sanatçı ve Yazarlar Birliği üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek anma gecesine; Araştırmacı-Yazar Mahmut İslamoğlu, Araştırmacı-Yazar Şevket Öznur, Şair-Yazar Hasibe Şahoğlu, Şair-Yazar Altay Burağan, Şair-Yazar Mehmet Kansu, Yazar Ceyhan Özyıldız ve Şair Fatoş Avcısoyu Ruso katkı koyacaklar.

Gecede ayrıca merhum Ali Nesim'in oğlu Tayfun Nesim tarafından slayt gösterimi gerçekleştirilecektir.

23 Ekim 2014 Perşembe akşamı gerçekleştireceğimiz 'Ali Nesim Hocamızı Saygı İle Anıyoruz' gecemize tüm Sanat ve Edebiyat dünyasını ve tüm sanat ve edebiyat severleri, özellikle Zeytinlik Halkını, Ali Nesim Hocamız ile ilgili bu ilk adımımızda bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.