KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak Ankara'da kitaplarını imzaladı

Hasan Çakmak Ankara’da kitaplarını imzaladı

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Avrupa Gazeteciler Derneği'nin organizasyonu ile kuzey ve güney Kıbrıs'tan sonra Ankara'da kitaplarını imzaladı.

Yayın Tarihi: 23/10/14 11:22
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak Ankara’da kitaplarını imzaladı
A- A A+

Avrupa Gazeteciler Deneği'nin tarihi Kınacızade Konağı'nda bulunan merkez binasında gerçekleştirilen organizasyona Ankara Avrupa Gazeteciler Deneği'nin başkanı Adnan Fişenk de katıldı.

İmza günüde Avrupa Gazeteciler Deneği Başkanı Adnan Fişenk yaptığı konuşmada Hasan Çakmak'ı Ankara'da görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek yurt içinde ve yurt dışında yaptığı başarılı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.

Başkan Fişenk konuşmasının ardından Hasan Çakmak'a "Gözlerimden Kalbime Süzelen Damlacıklar" isimli kitabı imzalattı.

Fişenk kitabımı imzalattıktan sonra Hasan Çakmak'a üzerinde derneğin amplemi bulunan rozeti taktı.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak imza gününde yaptığı konuşmaya kendisini ve yazdığı kitapları Ankara'ya taşıyan Avrupa Gazeteciler Deneği'ne teşekkür etti.

Kıbrıs Kültürünü ve yazdığı kitapları Ankara'da tanıtmanın kendisi için büyük önem arzettiğini ifade eden Çakmak, yazdıklarının yalnızca Kıbrıs'ta değil başka ülkelerde de değer görmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Avrupa Gazeteciler Derneği 2012 yılında Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'ı "En başarılı yazar" ödülüne layık görmüştü.

Hasan Çakmak'ın "Gözlerimden Kalbime Süzülen Damlacıklar" isimli kitabı geçtiğimiz ay İstanbul'da "8. Sahaflar Festivali"de tanıtılmış ve yazarı Hasan Çakmak kitabı İstanbullu kitapseverler için imzalamıştı…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.