KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Ölümden sonraki hayat "TAHTALIKÖYE RAMMİ 2"de

Ölümden sonraki hayat "TAHTALIKÖYE RAMMİ 2"de

Mağusa Sanat Tiyatrosu Alper Susuzlu'nun yazıp İlke Susuzlu'nun yönettiği "TAHTALIKÖYE RAMMİ 2" isimli fantastik komedisinin prömiyerini 1 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıyor.

Yayın Tarihi: 28/10/14 08:22
okuma süresi: 2 dak.
Ölümden sonraki hayat "TAHTALIKÖYE RAMMİ 2"de
A- A A+

"TAHTALIKÖYE RAMMİ 2", yedinci yaşına merhaba diyen Mağusa Sanat Tiyatrosu'nun 20'inci oyunu. Yıllar önce sahnelenen Tahtalıköye Rammi isimli oyununun devamı niteliğinde olmayan Tahtalıköye Rammi 2, öte alemda geçen bir komedi. Yani Ölümden sonraki hayat ve dünyaya yeniden gelişi mizahi bir dille anlatan komedi yüklü bir oyun.

Yönetmen İlke Susuzlu "Bu oyunda size aynalık görevi yapıyoruz. Herkes hatalarıyla bir bir yüzleşecek. Ölüm hepimizin kapısında. Öyleyse yaşamdan zevk alarak ve kimseyi ezmeyerek bir hayat sürmeliyiz." diyerek "Tahtalıköye Rammi 2"nin ölümden sonraki hayatımızı ve dünyaya yeniden gelişimizi merak edenler için kaçırılmaması gereken bir oyun olduğunu belirtiyor.

Noyanlar İnşaat Şirketi, Beerport ve X Reklam'ın sponsorluğunu üstlendiği "TAHTALIKÖYE RAMMİ 2" oyununda Tülin Susuzlu, İlke Susuzlu, Tutku Kahveci, Refet Şeker, Dilara Ersoy ve Alper Susuzlu rol alırken, teknik yönetmenliği Güzay Susuzlu yapıyor.

1, 7, 8, 14, 15 Kasım tarihlerine Mağusa'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde 20:00'de oynayacak oyun için 366 76 97 ve 0533 866 27 04 numaralı telefonlardan yerinizi ayırtabilirisiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.