KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Güzelyurt Belediyesi "Tiyatro Günleri" Başladı

Güzelyurt Belediyesi "Tiyatro Günleri" Başladı

Güzelyurt Belediyesi'nin bu yıl 11.'si gerçekleşen "Tiyatro Günleri" başladı.

Yayın Tarihi: 28/10/14 14:54
okuma süresi: 1 dak.
Güzelyurt Belediyesi "Tiyatro Günleri" Başladı
A- A A+

27 Ekim-19 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek Tiyatro Günleri İzmir Gölge Oyuncuları Kültür Sanat Topluluğu "Karagöz-Hacivat" gölge oyunuyla perdelerini açtı.

27-28 Ekim 2014 tarihlerinde Güzelyurt AKM'de gerçekleşen oyun 09.30 ve 11.00 olmak üzere toplam dört seans gerçekleşti. Çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatan oyun büyük beğeni topladı.

Oyunu Özgürlük İlkokulu, Barış İlkokulu, Zümrütköy İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, Aydınköy İlkokulu, Yayla Anaokulu, Kalkanlı Anaokulu, Portakal Çiçekleri Anaokulu, Güzelyurt Belediye Kreş ve Eğitim Merkezi, Renkli Düşler Kreşi, Sevgi Çiçekleri Kreşi izledi.

Tiyatronun daha geniş kitlelere ulaşma amacı ile düzenlemekte olan Tiyatro Günlerinde tüm oyunlara giriş ücretsiz olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.