KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'den Çocuk Kitapları Haftası etkinliği

Telsim'den Çocuk Kitapları Haftası etkinliği

Sosyal sorumluluk projelerinde çocuklara her zaman öncelik veren Telsim, çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak ve kitap sevgisini arttırmak amacıyla Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda onlara özel bir etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 31/10/14 17:46
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'den Çocuk Kitapları Haftası etkinliği
A- A A+

Telsim'den yapılan açıklamaya göre, Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda 9 Eylül İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlik çerçevesinde Kıbrıslı şair ve yazar Ayşen Dağlı, kendi yazdığı Süslü isimli kitabını 1. ve 2. sınıf öğrencilerden oluşan bir gruba okudu.

Etkinlikte ayrıca öğrencilere Ayşen Dağlı'nın Acemi Dilci Dizisi I II III kitap seti armağan edildi.

Çocukları toplumun geleceği olarak gören ve onları önemsediğini her projesinde vurgulayan Telsim, Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda çocukların kitap sevgisine ortak olarak, onların özel bir gün geçirmelerini sağladı.

Telsim'in kendilerine özel hazırladığı kitap okuma etkinliğinde keyifli vakit geçiren öğrenciler, Ayşen Dağlı'nın yazdığı ve resimlediği kitapları sevinç içinde imzalattı. Süslü isimli kitabı Ayşen Dağlı'dan ilgiyle dinleyen çocuklar, Telsim'e bu güzel etkinlik ve kitaplar için teşekkür etti.

1995 yılından beri çocuk kitapları yazan Ayşen Dağlı, birleştirilmiş gruplar halinde 200'ün üzerinde çocukla şiir ve masal konusunda örnekler paylaşarak sohbet etti.

Çocukların yaşlarının çok üzerinde bir dikkat ve katılımla kendisini dinlediğini kaydeden Dağlı, "Çocuklar kadar benim için de doyurucu ve keyifli bir gündü. Çocuklar heyecanla kitaplarını imzalatırken gözlerindeki ışık içimde yeni şiirler ve masallar başlattı" dedi.

Dağlı, özel bir kurum olarak çocukları önemseyerek bu etkinliği düzenleyen Telsim'e teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.