KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Hitler'in tablosu açık artırmayla satılacak

Hitler'in tablosu açık artırmayla satılacak

Hitler'in 1914 yılında yaptığı suluboya tablo, Cumartesi günü açık artırmayla yeni sahibini bulacak. Tablonun 60 bin dolar gibi bir fiyata satılması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 19/11/14 15:55
okuma süresi: 1 dak.
Hitler'in tablosu açık artırmayla satılacak
A- A A+

Gençlik yıllarında ressamlık yapan ve bu alanda hiçbir zaman başarı yakalayamayan Adolf Hitler'in o dönemde yaptığı suluboya tablo açık artırmaya çıkarılacak.

Almanya'nın Nuremberg kentindeki bir müzayede evinde açık artırmaya sunulacak tablonunu 60 bin dolar (132 bin TL) gibi bir rakama alıcı bulması bekleniyor.

Hitler'in 1914 yılında yaptığı ve Weidler Auction House tarafından açık artırmaya çıkarılacak olan tablo hakkında müzayede evi adına açıklama yapan Kathrin Weidler, söz konusu eserin üretildiği dönemin Hitler'in en faal olduğu yıllar olduğunu açıkladı.

Müzayedeye katılacak kişilerin çoğunun Avrupa dışından geldiğini belirten Weidler, Cumartesi günü gerçekleşecek müzayedeye katılacak kişilerin tabloyu tarihi bir eser olarak gördüklerini iddia etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.