KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Game Of Thrones'un filmi geliyor

Game Of Thrones'un filmi geliyor

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldız oyuncularından Charles Dance, yapımcıların dizinin konusuna dayanarak bir film yapma ihtimalini konuştuklarını bildirdi.

Yayın Tarihi: 21/11/14 15:48
okuma süresi: 1 dak.
Game Of Thrones'un filmi geliyor
A- A A+

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldız oyuncularından Charles Dance, yapımcıların dizinin konusuna dayanarak bir film yapma ihtimalini konuştuklarını bildirdi.

Ünlü dizide Tywin Lannister karakterini canlandıran Dance, ABD merkezli haber sitesi The Daily Beast'e yaptığı açıklamada, "Diziden film yapılması ile ilgili fikirler var. Ancak dizideki hangi hikâyenin kullanılacağını bilmiyorum. Film için çalışma yapılacak çok şey var" dedi.

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi "Buz ve Ateşin Şarkısı" kitabından uyarlanan Game Of Thrones dizisinin ilk sezonu 2011 yılında yayınlanmıştı. Serinin ilk kitabının ismini alan dizi büyük ilgi görüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.