KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Dance Of Cyprus'un yeni oyunu 15 Aralık'tan itibaren 6 gece boyunca Mevlevi Müzesi'nde sahneleniyor...

Dance Of Cyprus’un yeni oyunu 15 Aralık’tan itibaren 6 gece boyunca Mevlevi Müzesi’nde sahneleniyor...

Şeb-i Arus nedeni ile Tanju Hastunç'un projelendirdiği Dance of Cyprus'un yeni projesi "Semanın Hikmeti" adlı oyun, 15-20 Aralık tarihlerinde 6 gece boyunca Lefkoşa'daki Mevlevi Müzesi'nde sahneleniyor.

Yayın Tarihi: 08/12/14 16:16
okuma süresi: 1 dak.
Dance Of Cyprus’un yeni oyunu 15 Aralık’tan itibaren 6 gece boyunca Mevlevi Müzesi’nde sahneleniyor...
A- A A+

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Bayan Meral Eroğlu himayelerinde, Gençlik Dairesi'nin katkılarıyla 6 gece boyunca 20:00'de sahnelenecek olan oyun, "tüm insanlığı kucaklayan Mevlana'nın sevgi felsefesiyle" kurgulandı.

Metinlerini şair Filiz Naldöven'in kaleme aldığı, görsel yönetmenliğini Hakan Çakmak'ın yaptığı, afiş tasarımıyla grafik animasyonlarını Fırat Tüzünkan'ın hazırladığı "Semanın Hikmeti" oyununun yönetmenliğini Nehir Demirel yaptı.

Dance of Cyprus'tan verilen bilgiye göre ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriler davetiyeli olacak ve rezervasyon için Gençlik Dairesi'nin 22 76784 ve 22 82787 numaralı telefonlarından müracaat kabul edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.