KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Buket Özatay ve Tijen Erol Yakup'un Fas Ekzotik Fotoğraf Sergisi açılıyor

Buket Özatay ve Tijen Erol Yakup'un Fas Ekzotik Fotoğraf Sergisi açılıyor

Kuzey Kıbrıs'ın AFIAP ünvanı alan ilk iki kadın fotoğrafçımız Buket Özatay ve Tijen Erol Yakup'un düzenleyeceği ve Kültür Dairesi'nin katkılarıyla gerçekleştireceği Fas Ekzotik Fotoğraf Sergisi 16 Aralık 2014 Salı günü saat 19:00'da Naci Talat Vakfı Surlariçi Lefkoşa'da açılıyor.

Yayın Tarihi: 13/12/14 13:01
okuma süresi: 2 dak.
Buket Özatay ve Tijen Erol Yakup'un Fas Ekzotik Fotoğraf Sergisi açılıyor
A- A A+

''Gezi ve fotoğraf tutkumuzun ürünü olan bu fotoğraflar, Mayıs 2014'te Fas'a yaptığımız unutulmaz bir yolculuktan arda kalanlar… Toplamda altı kişi olarak yaptığımız bu gizemli, egzotik Kuzey Afrika ülkesi Fas yolculuğu bizim için unutulmaz güzel anıların yanında, fotoğraf anlamında da muhteşem bir gezi oldu. On gün boyunca Fas'ın gizemli atmosferini fotoğraflarımızla harmanladık. Antik medinalarda gezdik, egzotik pazarları gördük, kıyıları ve kasbahları keşfettik, çölde kamp kurup, deve ile yolculuk yaptık ve çölde yanan ateşin etrafında dans ettik.

Fas'ın çöllerini keşfetmek, çölde yıldızların altında uyumak bize unutulmaz bir deneyim yaşattı. Fas'a özgü, çölde 4x4 araç ve develerle yaptığımız gezilerin yanı sıra Sahara müziği dinlemek ve dans etmek ve Berberi, Arap ve Touareg halkıyla harmanlanmış kültür bizde egzotik anılar bıraktı'' diyen Tijen ve Buket fotoğraf ve sanatseverleri değişik bir konseptle açılışını gerçekleştirecekleri sergilerine bekliyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.