KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Oldu da Bitti Maşşallah" son kez sahnede

“Oldu da Bitti Maşşallah” son kez sahnede

Devlet Halk Dansları Topluluğu "Oldu da Bitti Maşşallah" isimli folklorik skeci bu akşam yeniden sahneliyor.

Yayın Tarihi: 17/12/14 15:34
okuma süresi: 2 dak.
“Oldu da Bitti Maşşallah” son kez sahnede
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kültür Dairesi bünyesi altında faaliyet gösteren Devlet Halk Dansları Topluluğu, Mehmet Levent'in yazdığı ve Devlet Halk Dansları Yönetmeni Serhat Kozoğlu'nun yönettiği "Oldu da Bitti Maşşallah" isimli folklorik skeci sahneledi.

1930'lu yıllarda geçen, Kıbrıslı Türkler'in sünnet töreni hakkındaki gelenek ve göreneklerini canlandırarak anlatan folklorik skeç, izleyenleri geçmişte bir yolculuğa çıkardı.

Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp'in Devlet Halk Dansları Topluluğu çatısı altında çalışıp üreten tüm gönüllü ve eğitmenlere teşekkür ettiği açış konuşmasının ardından başlayan folklorik skeç izleyenleri kahkahalarla güldürdü.

İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan, halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenen skeç (17 Aralık 2014 Çarşamba akşamı) bu akşam saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde ikinci ve son kez sahneleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.