KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Sanat Çocuklara Müzik ve Bale'yi tanıttı

Kıbrıs Sanat Çocuklara Müzik ve Bale’yi tanıttı

Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu eğitmenleri Lapta İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu ve Lapta Anaokulu öğrencilerine eğlenceli ve bilgilendirici çalışmalar ile müzik ve bale'yi tanıttı.

Yayın Tarihi: 20/12/14 10:55
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Sanat Çocuklara Müzik ve Bale’yi tanıttı
A- A A+

Piyano, keman, gitar, elektro-gitar ve bateri enstrümanlarını tanıtan eğitmenler çocukların arasından seçtikleri bazı öğrencilere de enstrümanı deneme fırsatı tanıdı. Çocuklar ile yapılan ritim çalışması, birlikte söylenen yeni yıl şarkısı ve özellikle elektro-gitar ve bateri eşliğinde çalınan parçalar çok ilgi topladı.

Bale eğitmeni Ceren Sökmen ise hem çocuklara bale hakkında bilgiler verdi hem de onlar için piyano eşliğinde kısa bir gösteri sundu. Çocukların arasından seçilenler ise Ceren Sökmen ile sahnede birkaç bale hareketi yapma fırsatını buldular.

Yapılan çalışmalar ardından okul müdürlerinin yaptığı konuşmada, sanatın, eğitimin ve sevginin ayrılmaz parçalar olduğu vurgulanarak, çocuklarımızın sanat'a yönelmeleri için bu tür çalışmaların ve tanıtımların önemine de dikkat çektiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.