KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak Eskişehir'de ödüllendirildi

Hasan Çakmak Eskişehir'de ödüllendirildi

2014 yılında 12 ayda aldığı 12 plaketin ardından gazateci-yazar Hasan Çakmak 2015 yılının ilk ödülünü Eskişehir'de aldı.

Yayın Tarihi: 18/01/15 17:28
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak Eskişehir'de ödüllendirildi
A- A A+

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Hasan Çakmak'a ödülünü Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt takdim etti.

Eskişehir Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Direklerarası Seyirci Derneği'nin destek verdiği ödül töreninde Hasan Çakmak "Juri Özel Ödülü"ne layık görüldü.

Belediye Başkanı Kazım Kurt yaptığı konuşmada kültür sanata verdikleri önemi ve bölgelerini kültür sanat merkezi yapmak istediklerini ifade etti. Başkan Kurt 19 kategoride 65 ödül verdikleri fakat ilk kez Kıbrıslı bir yazarı ödüllendirdiklerini dile getirerek bunun ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Hasan Çakmak'ın kültür sanat adına Eskişehir'de olduğunu bunun kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade ederek Hasan Çakmak'ı yazdığı kitaplardan ve üretkenliğinden dolayı tebrik etti.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Hasan Çakmak, Kıbrıs'ı, Kıbrıs kültürünü ve yazdığı kitapları anlatmak için burada olduğunu dile getirerek kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

İMZA GÜNÜ VE KÜLTÜR SOHBETİ

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak ödül almak için gittiği Eskişehir'de imza günü ve kültür sohbetleri de düzenledi.

Çakmak, Eskişehir Barosu Kütüphanesi'nde düzenlenen organizasyonda kitaplarını imzaladı ve katılımcıların sorularını cevapladı.

Ardında Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde kültür sanat sohbetlerine katılan Hasan Çakmak, burada da Tiyatro Bölümü'nde öğrenci, öğretmen ve sanatçılarla bir araya geldi. Karşılıklı soru ve cevapların arandığı kültür sohbetlerine ilgi oldukça yüksekti. Organizasyonun sonrasında Anadolu Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nda soru ve cevaplara devam edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.