KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ 3'üncü genç fotoğrafçılar yarışmasına başvurular devam ediyor

GAÜ 3'üncü genç fotoğrafçılar yarışmasına başvurular devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 akademik yılı ile birlikte her yıl geleneksel olarak düzenlenen" Genç Fotoğrafçılar" fotoğraf yarışmasının 3'üncüsünü "Barış ve Sağlık" teması ile düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 24/01/15 14:20
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ 3'üncü genç fotoğrafçılar yarışmasına başvurular devam ediyor
A- A A+

Fotoğraf sanatı ve fotoğrafçılığa meraklı 14 - 25 yaş arası genç fotoğrafçıların katılabileceği yarışmanın büyük ödülü Girne Amerikan Üniversitesi İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs'te tam burslu 1 yıl İngilizce hazırlık eğitimi ve 1500 Euro para ödülü olarak açıklandı.

Konuyla ilgili GAÜ Halkla İlişkiler ve Etkinlik Departmanı'ndan yapılan açıklamada başvuruların 23 Mart 2015 Çarşamba gününe kadar kabul edileceği belirtilirken GAÜ 3'üncü Genç Fotoğrafçılar Yarışmasının ikincilik ödülünün %100 GAÜ Canterbury Kampüs'ün de 1 Yıl Hazırlık eğitimi ve 1200 Euro Para ödülü, üçüncülük ödülünün ise %100 burslu Canterbury Kampüs İngilizce hazırlık eğitimi ve 1000 Euro para ödülü olduğu ifade edildi.

Ayrıca, Yarışmaya katılan eserlerin 24 Mart – 6 Nisan 2015 tarihleri arasında web sitesi üzerinden halk oylamasına sunulacağı, ardından Jüri değerlendirmesine girmeye hak kazanan 10 fotoğraf arasından yapılacak jüri toplantısı sonunda dereceye giren eserlerin 10 Nisan 2015 günü açıklanacağı vurgulandı.


GAÜ'den yapılan açıklamada Kuzey Kıbrıs ve Avrupa'nın ilk ve en büyük Amerikan Üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi'nin 30'uncu akademik yılında, sosyal sorumluluk projesi olarak fotoğraf sanatçılığını desteklemeyi amaçladığı vurgulanarak yarışmanın amaç ve hedefinin profesyonel hayata adım atan genç nesillere yol göstermek, eğitim hayatalarına katkıda bulunmak ve geniş kitlelere ulaşarak fotoğraf sanatçılığı bilincini yaymak olduğunun altı çizildi.

GAÜ 3'üncü Genç Fotoğrafçılar Yarışması ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru koşullarına http://yarismalar.gau.edu.tr web adresi yanısıra 0392 650 20 00 - 1165 nolu telefondan ulaşabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.