KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Baraka Gençlik Tiyatrosu'ndan son iki gösterim

Baraka Gençlik Tiyatrosu'ndan son iki gösterim

Baraka Gençlik Tiyatrosu'nun sahnelemekte olduğu "Memleketn Ahvali" isimli komedi oyunu, son iki gösterimini 25 Şubat Çarşamba ve 28 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 23/02/15 11:48
okuma süresi: 2 dak.
Baraka Gençlik Tiyatrosu'ndan son iki gösterim
A- A A+

Genellikle lise öğrencilerinden oluşan Baraka Gençlik Tiyatrosu'nun genç oyuncuları, ülkemizde yaşanan eğitim ve çevre sorunlarını mizahi ve eleştirel bir dille sahneye taşıyorlar. İlk iki gösterimi kapalı gişe oynanan oyunda, Karpaz eşeklerinden, nükleer santrale, eğitim sistemindeki aksaklıklardan medya eleştirisine kadar çeşitli güncel konular 5 kısa skeç halinde işlenmekte.

Tamer Dursun'un yazdığı "Dünyayı Yanağından Öptük" isimli oyunun, güncellenip ülkemize uyarlanmasıyla sahneye taşınan "Memleketin Ahvali"nde, Gençlik Tiyatrosu'nun özgün üretimi olan şarkılar da yer almakta.

25 Şubat Çarşamba ve 28 Şubat Cumartesi akşamı Saat 20.00'de, Arabahmet Kültür Evi'nde sahnelenecek olan oyunun biletleri 5TL olup, öğrencilere ücretsizdir. Biletler girişten veya Ledra Palace ışıkları karşısındaki Khora Kitap Cafe'den temin edilebilir. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0533 870 00 52 numaralı telefon aranabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.