KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları'ndan 8 Mart etkinliği

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları'ndan 8 Mart etkinliği

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 8 Mart Pazar günü saat 15:00 de 'Aile içi şiddet ve Kültürel Ögelerde Kadın İmgesi' başlıklı bir konferansa ev sahipliği yapacak. Konferansın başında ve sonunda olmak üzere iki kısa oyun sahnelenecek. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 06/03/15 14:18
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları'ndan 8 Mart etkinliği
A- A A+

Konferans, tadilatı yeni biten Eski Fuaye sahnesinde gerçekleştirilecek. Konferansla birlikte Eski Fuaye Sahnesi de ilk kez bir sahne olarak konuklara ev sahipliği yapmış olacak. Yıllarca seyirciyi karşılama görevini yerine getiren fuaye, artık engelli seyircilerimizi de kucaklayan, 43 kişilik, engelsiz küçük bir tiyatro salonu olarak hizmet vermeye başlıyor.
Konferanstan önce Devlet Tiyatroları sanatçısı Özlem Özkaram Franca Rame'nin yazdığı 'Tecavüz' monoloğunu oynayacak. Ardından Lefke Avrupa Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zihniye Okray 'Kültürel Ögelerde Kadın ve Kadın İmgesi' , Lefke Avrupa Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Enil Afşaroğlu Eren 'Aile İçi Şiddetin Psikolojik Boyutu' konularında sunum yapacak. Kapanışta ise ülkemiz tiyatro sanatçılarından Suzan Polat Dario Fo'nun yazdığı 'Ben Ulrike Bağırıyorum' monoloğunu oynayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.