KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

'Görsel Sanat'a 30 Bin Euro

‘Görsel Sanat’a 30 Bin Euro

Her yıl belirlediği bir alanda başarılı bir Kıbrıslıya ödül veren Güney Kıbrıs'taki Nemitsas Vakfı, bu yıl oldukça geniş bir yelpazeye sahip 'görsel sanatlar' alanında 30 Bin Euro'luk bir ödül verecek. Vakıf, Görsel sanatlarda başarılı faaliyetleri olan Kıbrıslı Türk sanatçıların da başvurusunu bekliyor…

Yayın Tarihi: 23/03/15 11:01
okuma süresi: 2 dak.
‘Görsel Sanat’a 30 Bin Euro
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Her yıl belirlediği bir alanda başarılı bir Kıbrıslıya ödül veren Güney Kıbrıs'taki Nemitsas Vakfı, bu yıl oldukça geniş bir yelpazeye sahip 'görsel sanatlar' alanında 30 Bin Euro'luk bir ödül verecek.

Vakıf, Görsel sanatlar alanında başarılı faaliyetleri olan Kıbrıslı Türk sanatçılarında başvurusunu bekliyor…

Bu yıl 'Görsel Sanatlar'

Nemitsas Vakfı her yıl bilim ve sanat insanları arasından belirledikleri başarılı çalışmalara sahip bir kişiye ödül vermektedir.

2015 Nemitsas ödülü görsel sanatlar alanında verilecektir.

Görsel sanatlar alanında başarılı faaliyetleri olan Kıbrıslı Türk sanatçılar da müracaat edebilirler. Müracaatların 30 Nisan 2015 tarihine kadar Vakfa ulaştırılması gerekiyor. Daha fazla bilgi nemitsasfoundation.org adresinden elde edilebilir.

Ödül, başarı belgesi ve 30.000 Euro'dur.

Geçtiğimiz yıl Dr. Nicolaou almıştı

Geçtiğimiz yıl ödül kimya alanında başarılı faaliyetler yapan, Alsancak Girne doğumlu, halen Amerika'da kimya profesörü olarak çalışan Dr. Kyriakos Nicolaou'ya verilmişti. Dr. Nicolaou özellikle kanser ilaçları konusundaki başarılı çalışmaları ile tanınıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.