KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Tiyatro Günleri'nde çocuklar için oyun: "Çok Soğuk"

GAÜ Tiyatro Günleri’nde çocuklar için oyun: “Çok Soğuk”

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretimde 30. yılını kutladığı 2014 -2015 Akademik yılı nedeniyle düzenlediği sanat etkinliklerine çocuklar için yazılmış tiyatro oyunlarını da ekledi.

Yayın Tarihi: 23/03/15 13:03
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Tiyatro Günleri’nde çocuklar için oyun: “Çok Soğuk”
A- A A+

29 Mart'a kadar devam edecek tiyatro günlerinde çocuklar için yazılmış birbirinden güzel oyunlar sahnelenecek.

Girne Amerikan Üniversitesi ile Teknogold işbirliğinde gerçekleşen 2. Tiyatro Günleri kapsamında dün sahnelenen "Çok Soğuk" adlı oyun büyük beğeni topladı.

Tiyatro Bereze'nin başarıyla sahnelediği oyun, saat 10:00 ve 12:00'de olmak üzere 2 seans halinde sahnelendi.

Oyun sonunda beğenilerini ifade eden çocuklar, çok güzel vakit geçirdiklerini, bir sonraki oyunu da izlemek için sabırsızlandıklarını söylediler.

Erkan Uyanıksoy ve Elif Temuçin'in birlikte yazıp oynadığı, Torkild Lindebjerg'in yönettiği 6 yaş üstü çocuklara yönelik 40 dakikalık oyun, beş yıldır başarıyla sahneleniyor.

OYUNLAR DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi'nin 800 kişi kapasiteli Spectrum salonunda 30 Mart'a kadar devem edecek 2. Tiyatro Günleri'ne 27 Mart günü çocuk oyunu "Yamuk Yemek" ile devam edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.