KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde "Sessizliğim Benden Değil" sergilendi

Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde "Sessizliğim Benden Değil" sergilendi

Çatalköy Belediyesi 5.Beşparmaklar Tiyatro Festivali, 21 Mart 2015 Cumartesi akşamı Güzelyurt Sanat Derneği Tiyatro Grubu'nun "Sessizliğim Benden Değil" adlı komedi oyunuyla devam etti.

Yayın Tarihi: 23/03/15 14:52
okuma süresi: 1 dak.
Beşparmaklar Tiyatro Festivali'nde "Sessizliğim Benden Değil" sergilendi
A- A A+

Erhan Adsay'ın yazdığı, Hale Bıçaklı'nın yönettiği oyunun konusu ise şöyle; İsmail evli ve 3 çocuk babasıdır. Ailesi ile birlikte karısına ait dedelerinden kalma bir konakta oturmaktadırlar. Geçirdiği rahatsızlık sonucunda konuşamaz ve yürüyemez. Yaşamı hayal ve gerçek arasında sürmektedir. Aile maddi sıkıntılar içerisinde yaşamlarını sürdürürken bunu fırsat bilen evin büyük oğlu zengin olmak uğruna evi satmak ister. Bu hayalleri kurarken çevrelerinde oluşan dolandırıcı çetesinin ne kendi ne de ailesi farkında. Dolandırıcıların maskeleri düşene kadar evde bir takım komik olaylar gelişmekte.

Gecenin sonunda, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı konuşmada Güzelyurt Sanat Derneği Tiyatro Grubu'na, Çatalköy Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerde her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.