KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Tiyatro AŞHK'ın "Tatminkar Ödül" oyunu yarın akşam Gazimağusa'da sahneleniyor

Tiyatro AŞHK’ın “Tatminkar Ödül” oyunu yarın akşam Gazimağusa’da sahneleniyor

Gazimağusa Belediyesi'nin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Gazimağusa'da ağırlayacağı Tiyatro AŞHK'ın "Tatminkar Ödül" oyunu yarın(28 Mart) akşam saat 20:00'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda sahneleniyor. Carole Frechette'nin yazdığı, Hüseyin Köroğlu'nun yönettiği oyun tek perde olarak oynanacak.

Yayın Tarihi: 27/03/15 15:41
okuma süresi: 1 dak.
Tiyatro AŞHK’ın “Tatminkar Ödül” oyunu yarın akşam Gazimağusa’da sahneleniyor
A- A A+

Tatminkar Ödül oyunu, izleyicilere karakterleri ile muhteşem bir kurgu örgüsü içinde, sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkaracak. Hüseyin Köroğlu'nun ülkemizde kurduğu ve Sanat Yönetmeni olduğu Tiyatro AŞHK, kara komedi tarzındaki oyunda çarpıcı bir şekilde yaşanan her anın içinden başka bir an doğuyor ve izleyicilere gerçekçi, düşündürücü, eğlenceli anlar yaşatıyor.

Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'nden 15 TL fiyatla koltuk numaralı olarak satılan biletler oyun öncesinde kapıdan da alınabilecek. Daha ayrıntılı bilgi için belediye halkla ilişkilerin 630 0 500 nolu telefonu aranabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.