KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Çocuk Festivali'nde resim çizme yarışması yapıldı

Gazimağusa Çocuk Festivali'nde resim çizme yarışması yapıldı

Gazimağusa Belediyesi ve Mağusa Kültür Derneği tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Gazimağusa Çocuk Festivali'nde "18. Resim Çizme Yarışması" da yapıldı.

Yayın Tarihi: 29/03/15 09:50
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Çocuk Festivali'nde resim çizme yarışması yapıldı
A- A A+

Gazimağusa Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, bu yıl 26 Mart- 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek "23. Gazimağusa Çocuk Festivali" kapsamında Çanakkale Ortaokulu ve Şht. Hüseyin Akil İlkokulu'nda gerçekleştirilen "Resim Çizme Yarışması"na yaklaşık bin çocuk katıldı.

Yarışmada 1. ve 2. sınıflar "Okul gezimiz" ve "Oyuncaklarım" konularını; 3,4 ve 5. sınıf öğrencileri ise "Sporlarımız" ve "Gökyüzündeki sevinçlerimiz" veya "Korkularımız" konularını işledi.

Çocukların yeteneklerini ön plana çıkaran 18. Resim Çizme Yarışması'nda dereceye girenler Türksal İnce başkanlığında, Taylan Oğuzkan, Cemal Tunceri, Zühre Özkaraman ve Erman Karagöz'den oluşan jüri tarafından belirlenecek.

ARTER: "RESİM ÇİZİN, MEKTUP YAZIN, KİTAP OKUYUN"

Etkinlikte konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi olarak Mağusa Kültür Derneği ile Gazimağusa Çocuk Festivali'nin 23.'sünü düzenlemekten heyecan duyduklarını ifade ederek, genel olarak yapılan organizasyonlara katılımın az olması halinde motivasyonsuzluk yaratabileceğini ancak ilk etkinliğe gösterilen ilgi ve katılımın başarılı bir organizasyon hazırladıklarını gösterdiğini kaydetti, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Çocukların duygularını ve yeteneklerini gösterebilmesi açısından önemli olan etkinlikte, tüm çocuklara başarılar dileyen Arter, etkinliğin bir yarışma olarak görülmemesi gerektiğini, çocuklara etkinlik dışında da resim çizmeleri, mektup yazmaları ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Arter, organizyonda büyük emeği olan Mağusa Kültür Derneği'nin gönüllü eğitmenlerine ve katkısı olan öğretmenlere teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.