KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

'Bandabuliyam' Avtepe Festivali'ne taşındı

‘Bandabuliyam’ Avtepe Festivali’ne taşındı

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in "Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı" sloganıyla desteklediği projede, Bandabuliyam.com üreticileri, ürünlerini Avtepe Festivali'nde sergiledi, satış yaptı, yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 01/04/15 11:54
okuma süresi: 2 dak.
‘Bandabuliyam’ Avtepe Festivali’ne taşındı
A- A A+

'Ülkemizin internet üzerindeki en büyük yerli ürün pazarı' hedefiyle yola çıkan bandabuliyam.com, Kıbrıs'a özgü ürünleri, bu kez Avtepe Festivali'ne taşıdı.
Hafta sonu düzenlenen Avtepe Festivali'nde kurulan 'Bandabuliyam' standı yoğun ilgi gördü, el emeği pek çok ürün halkla buluştu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in "Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı" sloganıyla desteklediği projede,
Bandabuliyam.com üreticileri, ürünlerini Avtepe Festivali'nde sergiledi, satış yaptı.

İlgi ve talep var

Festival boyunca yoğun ilgi gören Bandabuliyam.com standında, halka, ekonomi ve üretime katkı sağlayan sosyal sorumluluk projesinin amaçları da anlatıldı.
Önümüzdeki ay gerçekleşecek birçok farklı festivalde stant açacağı duyurulan bandabuliyam üreticileri, ülkedeki yerli üretime yönelik artan ilgiden mutlu olduklarını söyledi.
Pek çok yerel ürün

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren bandabuliyam.com,
Lefke'den Dipkarpaz'a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturmayı amaçlıyor. Bandabuliyam.com web adresinde tanıtılan Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek ve el emeği ürünlere yönelik, üreticilere doğrudan ulaşılarak sipariş de verilebiliyor.
Pergamut limonatasından harnup pekmezine, incir köftesinden hellime, Lefkara işinden ipek kozası panolarına kadar pek çok farklı ürünün yer aldığı Bandabuliyam.com, dijital mecranın yanı sıra, festivaller aracılığıyla da halkın ayağına gidiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.