KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Şiirler, "Kapadokya Şiir Şöleni Makedonya Kültür ve Dostluk Gecesi"nde

Şiirler, "Kapadokya Şiir Şöleni Makedonya Kültür ve Dostluk Gecesi"nde

Nevşehir'de düzenlenen Uluslararası 11. Kapadokya Şiir Şöleni Makedonya Kültür ve Dostluk Gecesi'ne TC Kültür Turizm Bakanlığı Halk Şairi Kapadokya Şairler ve Yazarlar Birliği Derneği Ürgüp FM Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz'ın daveti üzerine, Milletvekili Şair Dr. Arif Albayrak, Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp, Şair Beste Sakallı ve Şair, Besteci, Fotoğraf Sanatçısı Dolgun Dalgıçoğlu katıldı.

Yayın Tarihi: 20/04/15 15:49
okuma süresi: 2 dak.
Şiirler, "Kapadokya Şiir Şöleni Makedonya Kültür ve Dostluk Gecesi"nde
A- A A+
KKTC'nin yanı sıra Türkiye, Azerbaycan ve Makedonya'dan çok sayıda şairin yer aldığı Uluslararası Kapadokya Şiir Şöleni'ne, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'un yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Makedonya Kültür Bakanı Elizabeta Kançefska Milevska ile Makedonya ve Azerbaycan'dan milletvekilleri katıldı.

Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan'ın sahne aldığı ve şölene katılan tüm şairlerin şiirler okuduğu etkinlikte Milletvekili Şair Dr. Arif Albayrak, Şair Beste Sakallı ve Şair, Besteci, Fotoğraf Sanatçısı Dolgun Dalgıçoğlu da kendi şiirlerini seslendirdi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp da sahne alarak Milletvekili Şair Dr. Arif Albayrak'ın "Gidersin Yinede" ve "Gözlerinde Sonbahar" isimli şiirlerini okudu.

Etkinlik çerçevesinde yapılan bölge gezisi kapsamında Uçhisar Belediye Meclisi'nin kararıyla buradaki bir sokağa "Mağusa" ismi verilerek sokağın açılışı yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.