KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Yarınlara Geç Kalmadan" oyunu KKTC Umut Derneği yararına GAÜ'de sahnelendi

"Yarınlara Geç Kalmadan" oyunu KKTC Umut Derneği yararına GAÜ'de sahnelendi

Girne Ameirkan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında Girne Tiyatro Atölyesi tarafından KKTC Umut Derneği yararına sahne alacak "Yarınlara Geç Kalmadan" oyunu yoğun katılımla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 15/05/15 15:15
okuma süresi: 2 dak.
"Yarınlara Geç Kalmadan" oyunu KKTC Umut Derneği yararına GAÜ'de sahnelendi
A- A A+

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall'de gerçekleşen "Yarınlara Geç Kalmadan" oyununa, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ,GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Türkay Akpınar, Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal'ın Ressam Eşi Sevim Erdal, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Zerin Gürler, GAÜ Akademik ve İdari Kadrosu, Öğrenciler ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

KKTC Devlet Tiyatrosu Santçısı Ertaç Hazer şunları söyledi;

"Girne Tiyatro Atölyesi'nin ilk oyunuyla merhaba diyoruz. "Yarınlara Geç Kalmadan" isimli bu oyun aile içerisi iletişimin kopması ile aile içinde yaşayan bireylerin birbirinden uzaklaşmasının doğurduğu sonuçlarıgözler önüne sererken, arkadaş ortamının da ne kadar önemli olduğunu anlamımıza yardımcı olacak" dedi.

Tiyatronun sonunda, sergiledikleri performanstan dolayı Girne Tiyatro Atölyesi oyuncularına teşekkürlerini sunan GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca, KKTC Umut Derneği tarafından da Girne Tiyatro Atölyesi oyuncularına teşekkür plaketi takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.