KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

5. Girne Kültür Sanat Günleri muhteşem konserle başlıyor

5. Girne Kültür Sanat Günleri muhteşem konserle başlıyor

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say ile Serenad Bağcan'ın 5 Haziran 2015 Cuma akşamı Girne Anfi Tiyatro'da gerçekleştireceği muhteşem konserle başlıyor.

Yayın Tarihi: 16/05/15 13:21
okuma süresi: 2 dak.
5. Girne Kültür Sanat Günleri muhteşem konserle başlıyor
A- A A+

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri başlıyor. Kültür Sanat Günleri çerçevesinde yaz boyunca birbirinden ünlü sanatçılar Girne'de sanatseverlerle buluşuyor.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, 5. Girne Kültür Sanat Günleri, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın Serenad Bağcan ile gerçekleştireceği "İlk Şarkılar" konseriyle 5 Haziran 2015 Cuma akşamı saat 21:00' de Girne Anfi Tiyatro'da başlıyor. Konserde Fazıl Say'ın bestelerini Serenad Bağcan'ın seslendirdiği İlk Şarkılar albümünden eserlerin yanı sıra, geçtiğimiz günlerde çıkan Yeni Şarkılar albümünden eserler ve Fazıl Say'ın kendi solo piyano eserleri de programda yer alacak.

Nazım Hikmet'ten Ömer Hayyam'a, Edip Cansever'den Turgut Uyar'a, Can Yücel, Orhan Veli, Cemal Süreya, Metin Altıok gibi Türkiye edebiyat tarihinin en önemli şairleri Fazıl Say'ın eşsiz besteleri ve Serenad Bağcan'ın etkileyici yorumu ile Girnelilerle buluşmaya hazırlanıyor. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, biletler Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, tüm Deniz Plazalar, Girne'deki Beer Point'te bu haftadan itibaren satışa sunulacak.

"Farklı bir anlayışla açmak istedik"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, "Bu yıl 5'incisini gerçekleştireceğimiz Girne Kültür Sanat Günleri'ni popüler kültürün yanında farklı bir anlayışla açmak istedik. Bu nedenle de Fazıl Say'ı tercih ettik. Özelde Girneliler, genelde tüm Kıbrıs halkına bu güzel başlangıçla hitap edeceğiz" dedi. Güngördü, herkesi 5 Haziran 2015'te Fazıl Say konseriyle yapılacak Kültür Sanat Günleri'nin açılışında buluşmaya davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.