KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Tekerlek İzleri" oyunu 27-28 Mayıs tarihlerinde son iki temsilini yapıyor

“Tekerlek İzleri” oyunu 27-28 Mayıs tarihlerinde son iki temsilini yapıyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Ortopedik Özürlüler Derneği'nin ortak yapımı "Tekerlek İzleri" oyunu 27 Mayıs Çarşamba ve 28 Mayıs Perşembe akşamları Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde son iki temsilini gerçekleştiriyor. Halkın yoğun ilgisi ve beğenisiyle sahnelenen oyunda seyirci izdihamı yaşanıyor.

Yayın Tarihi: 25/05/15 13:11
okuma süresi: 1 dak.
“Tekerlek İzleri” oyunu 27-28 Mayıs tarihlerinde son iki temsilini yapıyor
A- A A+

Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı'nın yazdığı, Yaşar Ersoy'un yönettiği "Tekerlek İzleri" oyunu engellilerin sorunlarını yansıtırken, izleyenleri yaşanan gerçeklerle yüzleştirip hem düşündürüyor hem de güldürüyor. Oyunun temsillerinin bitmesinin ardından ülke genelinde farklı şehirlerde turnelerine devam edecek.

Gelirinin Derneğe kalacağı "Tekerlek İzleri" oyununda son iki temsili kaçırmayın. Detaylı bilgi ve rezervasyon için; 22 78 782

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.