KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Otantik Kıbrıs Şarkıları" nın CD tanıtımı gerçeklşeti...

“Otantik Kıbrıs Şarkıları” nın CD tanıtımı gerçeklşeti...

Akademi Sanat Derneği dün Lefkoşa Bedesten'de "Otantik Kıbrıs Şarkıları" ismiyle çıkardığı Cd'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 26/05/15 11:12
okuma süresi: 1 dak.
“Otantik Kıbrıs Şarkıları” nın CD tanıtımı gerçeklşeti...
A- A A+

Tanıtım gecesinde Akademi Sanat Derneği Otantik Kadınlar Halk Dansları Topluluğu da sahne alarak otantik figürlerin yer aldığı gösterilerini gerçekleştirdi.

Akademi Sanat Derneği Başkanı Gencay Eroğlu, tanıtım gecesinde yaptığı konuşmasında geçmişimizi günümüze doğru aktarmanın önemine vurgu yaparak, Kıbrıs Türk Kültürünün zenginliklerle dolu olduğunu ve araştırılarak geleceğe doğru şekilde taşınmasının gerektiğini söyledi.

Bu anlamda Akademi Sanat Derneği olarak her türlü çabayı sarf ettiklerini belirten Eroğlu, dernek elemanları ve Eğitmen Adem Öksüzoğlu'na teşekkür etti.

Eroğlu, Halk Dansları Federasyonu Başkanı ve teknik heyetine de teşekkür ederek, onların da çalışmalarının destekçisi ve takipçisi olduğunu vurguladı.

Eroğlu, Otantik Kıbrıs Şarkıları cd'sine katkı koyan müzisyenler Mustafa Kutbittin, Ersin Tünay ve Recep Özuslu'ya da teşekkür ederek plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.