KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

KIFSAD atölyeler serisini Muammer Yanmaz Işık ve Portre Atölyesi ile tamamladı

KIFSAD atölyeler serisini Muammer Yanmaz Işık ve Portre Atölyesi ile tamamladı

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği, KIFSAD, 2014 yılında başladığı atölyeler serisini Muammer Yanmaz Işık ve Portre Atölyesi ile tamamladı.

Yayın Tarihi: 27/06/15 13:47
okuma süresi: 2 dak.
KIFSAD atölyeler serisini Muammer Yanmaz Işık ve Portre Atölyesi ile tamamladı
A- A A+

Geçtiğimiz yıldan beridir, Türkiye'den birçok fotoğraf sanatçısını ağırlayan ve atölye ve söyleşiler düzenleyen KIFSAD, 2014-2015 eğitim ve etkinlik döneminin son eğitimi olan Muammer Yanmaz Işık ve Portre Atölyesi'ni 32 kişinin katılımı ile tamamladı. Yaklaşık 30 saat süren atölyede katılımcılar teorik ışık ve kompozisyon bilgileri elde etmenin yanında uygulamalı dış mekan çekim çalışmalarında öğrendiklerini uygulama fırsatı buldu. KIFSAD'ın Yenişehir'deki Dernek Lokali'nde devam eden dersler Alayköy'de yapılan dış mekan çekimlerle desteklendi. Katılımcılar atölye sonunda sertifikalarını aldı.

Muammer Yanmaz 1969'da İstanbul'da doğdu. Saint Michel Lisesi'nin karanlık odasında başladığı fotoğrafçılığı bir yaşam biçimine dönüştürdü. Reklam fotoğrafçılığının yanısıra fotoğraf projeleri üretiyor ve fotoğraf dersleri veriyor. Uzman kadrosu ve tecrübesi ile yıllardır bireylere ve kurumsal şirketlere butik eğitimler vermektedir. 40 Haramiler adı altında devam eden eğitim sistemi, bugüne kadar iki bini aşkın insanı fotoğrafla tanıştırmış, fotoğraf ile ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmıştır. Yaratılan bu ortamda katılımcılar fotoğrafı hayatlarının bir parçası olarak görebilmektedirler. Özellikle 40'ar fotoğraftan oluşan projeleriyle dikkat çekmiştir. 2001 yılından beridir birçok kişisel sergi açmıştır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.