KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden SOS'e yardım gecesi...

Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden SOS'e yardım gecesi...

Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen "Dance Show 2" organizasyonu, YDÜ AKM'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 28/06/15 12:39
okuma süresi: 2 dak.
Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden SOS'e yardım gecesi...
A- A A+

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen gecede, Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri bir birinden güzel danslar sergileyerek, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Gelirinin SOS Çocuk Köyü'ne bağışlanacağı "Dance Show 2" gecesinde bir konuşma yapan Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Güren Koral, "böylesi güzel bir geceyi Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi olarak bizler, eğitimin sadece müfredatla sınırlı olmayacağını, çocuklarımızın kişisel gelişimleri açısından, sanat ve kültür alanlarında da eğitimin, daha etkili ve daha bütünleştirici olacağı inancını taşımaktayız" dedi.


"Bu düşünce ışığında, Yeni Sistem Dersanesi, İlim Final Dersanesi ve Atlas Dersanesi olarak adamızın 3 büyük ve güzide dersanelerinin ortak paydası olan, Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi, dersanecilikte yeni bir soluk ve yeni bir eğitim anlayışı ortaya koymuştur" diyen Koral "Çocuklarımızın, eğitim öğretim süreci içerisinde, motivasyon ve özgüven duygularının geliştirilmesi için, profesyonel rehberlik hizmetleri ışığında, çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetleri, dersane bünyesine alarak, eğitim kalitemizi daha da verimli bir hale getirdik" dedi.

Gece, konuşmaların ardından, Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi dans eğitmeni Yaşan Mustafa'nın hazırladığı ve Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin sergiledikleri bir birinden güzel gösterilerle devam etti.

İki bölümden oluşan gecenin özellikle ikinci bölümü izleyicilerden yoğun alkış aldı. Çevre temalı mesajlar içeren ikinci bölümde öğrenciler, çevre temizliğinin ve çöp alanlarının verdiği zararları konu alan gösteriler sundular.

Gecenin sonunda Da Vinci Bilim ve Sanat Merkezi dans eğitmeni Yaşan Mustafa'nın da kısa bir gösteri sunması, izleyiciler tarafından büyük beğeni alarak ayakta alkışlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.