KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Bir Şarkısın Sen" konseri yarın akşam düzenleniyor

"Bir Şarkısın Sen" konseri yarın akşam düzenleniyor

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Telsim sponsorluğunda 6 Temmuz Pazartesi akşamı "Bir Şarkısın Sen" adlı bir konser verecek.

Yayın Tarihi: 05/07/15 09:07
okuma süresi: 1 dak.
"Bir Şarkısın Sen" konseri yarın akşam düzenleniyor
A- A A+

KONSER, HÜSEYİN TİLKİ ANISINA HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Telsim sponsorluğunda 6 Temmuz Pazartesi akşamı "Bir Şarkısın Sen" adlı bir konser verecek. Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphane Salon 4'de saat 20:00'de gerçekleştirilecek konser halka açık şekilde ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Şef Ersin Tünay yönetiminde sahneye çıkacak koro, bir süre önce hayatını kaybeden Çağdaş Müzik Derneği üyesi Hüseyin Tilki anısına şarkılar seslendirecek.

Daha önce Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen ve Telsim ile FODER'in iş birliğinde "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" fotoğraf sergisi ile Kıbrıs turnesine çıkan Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği korosu bu kez, merhum dernek üyesi Hüseyin Tilki anısına sahne alacak. "Bir Şarkısın Sen" isimli konsere sanatseverlerin yoğun katılımı bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.