KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Lara Fabian konseriyle ilgili açıklama...

Lara Fabian konseriyle ilgili açıklama...

Gazimağusa Belediyesi, bu yıl 19.'sunu düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nin kapanış etkinliği olan Lara Fabian konseriyle ilgili basında çıkan haberler üzerine sanatçının şirketi Odacity tarafından yapılan basın açıklamasını kamuoyuyla paylaştı.

Yayın Tarihi: 11/07/15 15:49
okuma süresi: 2 dak.
Lara Fabian konseriyle ilgili açıklama...
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odacity tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Lara Fabian'ın ajans şirketi ve kendisine refakat eden ekip olarak konuyla ilgili bilgi vermek isteriz. Otelden çıktıktan sonra Salamis Yolu'nda araçlarımızın polis tarafından durdurularak kontrole tabii tutulduğu doğrudur. Bu kontrol saat 17.00 sıralarında oldu, ancak birkaç dakika içerisinde, sanatçı ve ekip olarak bizler başka bir araçla yolumuza devam ettik. Haberlerde yer alan ve protokolün gelmemesi nedeniyle gecikme yaşandığına ilişkin bolüm doğru değildir. Böyle bir olay yaşanmamıştır. Lara Fabian, öngördüğümüz gibi saat 21.45'de sahne almıştır. Protokolde kimin bulunup bulunmadığından herhangi bir bilgimiz olmadığı gibi, bunun konser üzerinde herhangi bir etkisi olmamıştır. Ayrıca, hiçbir an ve hiçbir şekilde, Lara Fabian'ın konseri iptal etme gibi bir düşüncesi olmamış, böyle bir konu, düşünce kimse tarafından ortaya atılmamıştır. Bahsedilen trafik kontrolü olayı da abartılacak boyutta bir olay değildi. Lara Fabian ve ekibi olarak, bu konserden ve Kıbrıs ziyaretimizden güzel anılarla ayrıldık ve konseri düzenleyen ve emeği gecen herkese teşekkür ederiz. Saygılarımızla."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.