KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Khora Kitap Cafe'den "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği

Khora Kitap Cafe'den "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği

Kurulduğu yıldan bu yana, değerli sanatçı ve yazarlarımızın buluşma noktası olan ve şiir, roman, anı, tarih, politika, inceleme gibi çeşitli kategorilerde 40 kitaba imza atan Khora Kita Café, "5. YIL 40. KİTAP" etkinliği gerçekleştiriyor.

Yayın Tarihi: 28/07/15 10:17
okuma süresi: 1 dak.
Khora Kitap Cafe'den "5. Yıl 40. Kitap" etkinliği
A- A A+

30 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 20.00'de Lefkoşa Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Khora Kitap Cafe'ye emeği geçen kişilere ve Khora Yayınevi'nden kitabı çıkan ülkemizin şair ve yazarlarına plaketleri takdim edilecek. Sanatçı ve yazarlarımızın da katılacağı gecede müzik, video gösterimi ve benzeri aktiviteler yer alacak. Ayrıca Khora Yayınları'nın tüm kitapları %20 indirimli olarak satışa sunulacak.

Khora yetkilileri, tüm okurlarına teşekkür ederken, 5. yaş gününü kutlamak için kitap severleri 30 Temmuz 2015 Perşembe günü saat 20.00'de Lefkoşa Gençlik Merkezi'ne davet ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.