KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

'Kayıp' oyunu Derinya'da sahnelenecek

'Kayıp' oyunu Derinya'da sahnelenecek

UNDP-ACT tarafından desteklenen Renewal projesi etkinlikleri kapsamında, Aliye Ummanel'in yazıp yönettiği kayıp oyunu 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü saat 21.00'de Derinya Belediye Amfitiyatrosu'nda sahnelenecek.

Yayın Tarihi: 12/08/15 11:19
okuma süresi: 1 dak.
'Kayıp' oyunu Derinya'da sahnelenecek
A- A A+

Girişin ücretsiz olacağı oyun Türkçe oynanacak, Yunanca ve İngilizce üst-yazıya yer verilecek.

Kıbrıs ve halkının kapanmamış yaralarına dair yapıcı tartışmaların gerçekleşmesine olanak sağlayan oyun, inkar ya da bastırma yerine geçmişin travmalarıyla içten bir yüzleşme, daha farklı düşünmeyi, iyileşmeyi, olgunlaşmayı ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Genişletilmiş Mağusa bölgesi için çalışan Renewal proje ekibi tarafından verilen bilgiye göre, oyuna Kıbrıslı Türk seyircilerin de katılımını sağlayabilmek için Mağusa Belediyesi önünden otobüs de kaldırılacak. Renewal ekibinden verilen bilgiye göre, otobüs için 0533 876 3118 veya 0542 856 3010 numaralı telefonlardan rezervasyon yapılması gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.