KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Kayıp" oyunu Derinya'da sahnelenecek

"Kayıp" oyunu Derinya'da sahnelenecek

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun Aliye Ummanel tarafından yazılan ve yönetilen "Kayıp" oyunu ada genelindeki temsillerine devam ediyor. Oyun bu kez 19 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21:00'de Derinya'da, UNDP-ACT tarafından desteklenen Renewal projesi kapsamında sahnelenecek. Derinya Belediye Amfitiyatrosu'nda Rumca ve İngilizce üst yazıyla sahnelenecek oyunu Derinya Belediye Başkanı Andros Karayiannis ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da izleyecek.

Yayın Tarihi: 17/08/15 15:42
okuma süresi: 2 dak.
"Kayıp" oyunu Derinya'da sahnelenecek
A- A A+

Kıbrıs genelinde birçok tiyatroda sahnelenen ve geniş yankı uyandıran "Kayıp" oyunu, Kıbrıs'ın kapanmamış yaralarına dair yapıcı tartışmaların gerçekleşmesine olanak sağlıyor. Oyun, bütün Kıbrıslıların ortak bir acısı olan kayıplar meselesinden yola çıkıyor ve bugünün kuşağının savaş sebebiyle neleri yitirdiği üzerine bir sorgulama niteliği taşıyor. Oyunda Hatice Tezcan, Erdoğan Kavaz, Erol Refikoğlu, İzel Seylani ve Osman Ateş rol alıyor.

Mağusa'dan Derinya'ya otobüs kalkacak

"Kayıp" oyunun Derinya temsili ücetsiz sunulacak. Bununla birlikte, Mağusa'dan Derinya'ya, Mağusa Belediyesi önünden saat 20:00'de ücretsiz otobüs kalkacak. Rezervasyon için iletişim: 0542 856 3010 veya 0533 876 3118.

RENEWAL Projesi

Renewal, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Kıbrıs (UNDP-ACT Cyprus) tarafından desteklenen, genişletilmiş Mağusa bölgesinin ekonomik ve sosyal potansiyelini gerçekleştirmeye odaklanmış iki toplumlu bir projedir. Proje, toplumlararası etkinliklerle iki toplum arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi, kapasite artırımı ve hibe fırsatlarıyla genç girişimciliği desteklemeyi, danışmanlık hizmetleri, ağ oluşturma fırsatları ve çalıştay gibi kapasite gelişimi etkinlikler ile işletmelerin gelişmesi gibi üç alana odaklanır. Daha fazla bilgi için:

http://www.cy.undp.org/content/cyprus/en/home/operations/projects/action_for_cooperation_and_trust/renewal.html

https://www.facebook.com/renewal2014


https://famagustarenewal.wordpress.com/

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.