KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Mehmet Erdem ve Kardeş Türküler Amfitiyatro'da!

Mehmet Erdem ve Kardeş Türküler Amfitiyatro'da!

Girne Belediyesi 5'inci Girne Kültür Sanat Günleri, yarın akşam (2 Eylül 2015 Çarşamba) son dönemin başarılı müzisyenlerinden Mehmet Erdem ve seslendirdikleri barış ve özgürlük türküleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip Kardeş Türküler Grubu'nun konseriyle son buluyor.

Yayın Tarihi: 01/09/15 10:18
okuma süresi: 2 dak.
Mehmet Erdem ve Kardeş Türküler Amfitiyatro'da!
A- A A+

Girne Belediyesi 5'inci Girne Kültür Sanat Günleri, 2 Eylül 2015 Çarşamba akşamı son günlerin çıkış yapan sanatçılarından Mehmet Erdem ve seslendikleri türkülerle dünyaya barış mesajları veren Kardeş Türküler Konseriyle muhteşem bir finale hazırlanıyor.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, farklı dil ve lehçelerden söyledikleri, barış ve özgürlük türküleriyle adını duyuran Kardeş Türküler Grubu ve son dönemin başarılı müzisyenlerinden Mehmet Erdem saat 21.00'de Amfitiyatro'da sahne alacak. Gecede, muhteşem bir müzik ziyafeti sunulmasının yanında Dünya Barış Günü'nun de kutlanacağı belirtildi. 20 TL'den satışa sunulan biletlerin, tüm Deniz Plazalar, Beer Point, Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi ve girişten temin edilebileceği, engelli vatandaşlara girişin ücretsiz olduğu kaydedildi.

Güngördü tüm halkı final konserine davet etti

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu yıl 5'inci Girne Kültür Sanat Günleri'ni 5 Haziran 2015'te Fazıl Say'la açtıklarını, bunun kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Güngördü, Girne Kültür Sanat Günleri'yle popüler kültürün yanında tüm Girnelileri ve ülkede bulunanları alternatif müzik gruplarıyla buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti. Güngördü, Kardeş Türküler ve Mehmet Erdem konseriyle de müzikseverlere güzel bir akşam yaşatmayı istediklerini söyledi. Güngördü, tüm halkı 5. Girne Kültür Sanat Günleri'nin final konserine davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.