KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Gönyeli SAM'da Perma Kültür Bahçecilik kursları başlıyor

Gönyeli SAM'da Perma Kültür Bahçecilik kursları başlıyor

Gönyeli Sosyal Aktivite Merkezi'nde Yeni dönem Hobi-Bahçeciliği (Perma Kültür Bahçecilik) kursları 9 Eylül 2015 Çarşamba günü başlıyor. Alper İnce'nin vereceği kurslarla vatandaşlar, bahçecilik adına püf noktaları uzman bir kişiden öğrenme fırsatı bulacak.

Yayın Tarihi: 03/09/15 10:32
okuma süresi: 1 dak.
Gönyeli SAM'da Perma Kültür Bahçecilik kursları başlıyor
A- A A+

Gönyeli'de kalıcı tarımın etkinleştirilmesi için bu tip kurslar açıldığını kaydeden Gönyeli Belediyesi, doğal ekosistemlerdeki çeşitliliğe, istikrara ve dirence sahip, tarımsal verimliliğe yönelik ekosistemlerin bilinçli olarak tasarlanması amacıyla kursların süreceğini belirtti.

Gönyeli Belediyesi Sosyal Aktivite Merkezi'nden yapılan açıklamada "Siz de doğanın dilinden anlamak ve ben de kendi bahçemde, kendi ihtiyacımı akılcı bir sistem içinde yetiştirmek ve sürdürülebilir bir çevre bilinci ile sürdürülebilir bir tarımın nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum diyorsanız, gelin birlikte keşfedelim" denildi.

Kurslar Çarşamba günleri 18.00-19.00 saatleri arasında yapılacak.

Gönyeli SAM'a kayıt ve detaylı bilgi için 05338253255 nolu telefondan ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.