KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Sumru Yavrucuk'un tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı

Sumru Yavrucuk'un tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı

Oscar Grup Otelleri anasponsorluğunda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin sunduğu "13.Kıbrıs Tiyatro Festivali" dün (3 Eylül Perşembe) gece Sumru Yavrucuk'un müthiş performansına sahne oldu.

Yayın Tarihi: 04/09/15 12:30
okuma süresi: 2 dak.
Sumru Yavrucuk'un tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı
A- A A+

"Yaşamak İçin Uyanmak Gerek, Uyanmak İçin Tiyatro" sloganı ile 29 Eylül'e kadar tiyatrosevelerle buluşacak festivalde Tebdil-i Mekan Tiyatrosu'nun YDÜ-AKKM'de sahnelediği "Shirley" adlı oyunda tek kişilik performansı ile büyük beğeni toplayan Türkiye'nin önemli tiyatro oyuncularından Sumru Yavrucuk oyun sonunda salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonrasında Festivali Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber oyunun yönetmeni de olan oyuncu Sumru Yavrucuk'a festival plaketini ve çiçek takdim etti.

Meltem Cumbul'lu "Göl Kıyısı" Salı gecesi

Ana Sponsorluğunu Oscar Oteller Grubu, Platin Sponsorluklarını Kıbrıs Türk Petrolleri; Avenue Dereboyu, The Olive Tree Hotel, Bellapais Monastery Village Otel, River Side, ulaşım sponsorluğunu KIB - HAS Ltd ile Virgo Trans ve salon sponsorluğunu Yakın Doğu Üniversitesi'nin yaptığı 13.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde sırada Talimhane Tiyatrosu'nun "Göl Kıyısı" oyunu var. Meltem Cumbul, Pelin Ermiş, Seren Şirince, Ushan Çakır ve Yiğit Özşener'in oynadığı "Göl Kıyısı" oyunu 8 Eylül Salı günü saat 21:00'de YDÜ-AKKM'de sahnelenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.