KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs'taki ilk Instagram fotoğraf yarışması için heyecan dorukta

Kıbrıs'taki ilk Instagram fotoğraf yarışması için heyecan dorukta

Telsim ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği'nin (FODER) Kıbrıs'ta bir ilke imza atarak instagram üzerinden düzenlediği "Kıbrısın Sembolleri" temalı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen kişileri bilgilendirmek amacıyla FODER binasında bir toplantı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 04/09/15 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs'taki ilk Instagram fotoğraf yarışması için heyecan dorukta
A- A A+

Yarışmanın jüri başkanı ve danışmanı Altuğ Galip ile FODER üyesi Ebru Derviş'in bilgilendirme yaptığı toplantıda yarışmanın aşamaları ve instagramda fotoğraf paylaşımı ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verdi.

Fotoğrafseverlerin instagram hakkındaki tüm sorularına yanıt buldukları toplantıda, Konuşmacılar, yarışmanın katılım koşulları hakkında da detaylı bilgiler vererek, katılımcıların yarışmanın şartnamesine www.kktctelsim.comve www.kktcfoder.comadresinden erişebileceği bilgisi yeniden paylaştı.

#KIBRISINSEMBOLLERİ 15 EKİM'E KADAR PAYLAŞILACAK

1 Eylül'den itibaren sosyal medyadaki yerini almaya başlayan fotoğraflar, #Kibrisinsembolleri ve @kktctelsim etiketiyle instagram hesaplarında paylaşılıyor. Katılımcılar Kıbrıs'ı anlatan fotoğrafları 15 Ekim'e kadar paylaşacak. Yarışmanın katılım koşullarına ve şartnamesine www.kktctelsim.comve www.kktcfoder.comsayfalarından ulaşılabiliyor.

Fotoğraf severlerin gözünden "Kıbrıs'ın Sembolleri"ni sosyal medya üzerinden büyük kitlelerle paylaşmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenleri birbirinden güzel ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisine Nikon 7100 18-105 mm Fotoğraf Makinesi; ikincisine Vodafone Smart 6 Plus; üçüncüsüne Vodafone Smart Tab II 7inc hediye edilecek. Telsim Özel Ödülü Vodafone Smart 6, mansiyon ödülü olarak ise Power Bank armağan edilecek. Yarışmanın sergisi Kasım ayında düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.