KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Arya, Jon Snow'un akıbetini açıkladı

Arya, Jon Snow'un akıbetini açıkladı

5'inci sezon finalinde 'Kara Kale'deki silah arkadaşlarının saldırısına uğrayan ve o andan itibaren ölüp ölmediğine dair çeşitli komplo teorilerine konu olan Jon Snow'un akıbeti hakkında en net açıklama dizideki rol arkadaşı Maisie Williams'tan (Arya Stark) geldi.

Yayın Tarihi: 02/10/15 18:06
okuma süresi: 3 dak.
Arya, Jon Snow'un akıbetini açıkladı
A- A A+
İngiltere'de yayın yapan Absolute Radio'da katıldığı bir programda serinin fanatiklerinin kendisini dizideki üvey abisi Jon Snow'un akıbeti hakkında soru yağmuruna tutup tutmadığı yönündeki bir soru üzerine net bir açıklama yapan Williams, "İnsanlar bana sürekli bu soruyu soruyor. Üzgünüm ama o öldü" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda dizinin yapımcı kuruluşu HBO'nun başkanı Michael Lombardo da, özellikle sosyal medyada hala sıcaklığını koruyan bu konuya "Gördüğüm, duyduğum ve okuduğum her şeye göre, Jon Snow öldü" ifadeleriyle tartışmalara da son noktayı koymuştu.

Tüm bu açıklamalara rağmen dizi ve Jon Snow'un akıbetine yönelik komplo teorileri bitmiyor. Yapımcıların Jon Snow'un dönmesiyle büyük bir sürprize imza atmaya hazırlandıklarını iddia eden onlarca sosyal medya kullanıcısı bu tür açıklamaların da bilinçli yapıldığı iddiasında.

'Flashback' sahneler ile hikayenin eksik parçalarının tamamlanmasının beklendiği yeni sezonda Jon Snow'un hikayesinin de netlik kazanacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

Söz konusu iddiaya göre, Jon Snow Ned Stark'ın değil Robert İsyanı sonrasında öldürülen Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğu.

'R+L=J' olarak da bilinen bu teorinin savunucuları, isyanın başlamasına sebep olan Rhaegar Targaryen'ın Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna Stark'ı kaçırması aslında gizli kalmış bir aşk hikayesiydi ve Jon Snow, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğlu olduğu iddiasında.

Bu teoriye göre, isyanın sona ermesinin ardından Ned Stark yeğenini korumak için onu kendi çocuğu gibi tanıttı ve bu gerçeği herkesten gizledi.

İngiliz oyuncu Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow, dizinin 5'inci sezon finalinde silah arkadaşlarının saldırısına uğramış, Snow'un ölüp ölmediğine dair onlarca teori ortaya atılmıştı.

Çekimleri devam eden Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 6'ncı sezonu Nisan 2016'da beyaz ekrana dönecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.